Home » , , , » Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda]

Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda]

Ah Hoream
oleh: Doel Sumbang


Dewek mah moal rek pipilueun
komo ukur neangan kode
ngadon mumuja nu hanteu hanteu
nepi ka sagala digade gade
kusabab masang kalaut bae
euweuh dina sajarahna
jalma jegud tina buntut
nu puguh mah ngadon kutud
sangsara neureuyan hitut
lieuk euweuh ragap taya
hayang masang beak modal
tungtungna jadi teu eling
barang tatangga ge dipaling



Beurit
oleh: Doel Sumbang


Ari nu ngaranna beurit
loba jelema nu rujit
hirup di susukan
sagala di gorogotan
ti mimiti kue bolu
nepi ka sapatu butut
beurit beurit
ari na ngaranna beurit
loba jelema nu rujit
da puguh biang penyakit
komo deui beurit kota
kasebut beurit nyakola
galakna kabina-bina
tara ningali sasaha
hirupna di jero kantor
daharna nu kotor kotor
kajeun dahar duit jadah
asal tempat gawe basah
gaji ti kantor disebut teu cukup
tunjangan ti kantor disebut teu cukup
sagala anu ti kantor kabeh disebut teu cukup
beurit nu boga jabatan maraceuh siga nu edan
ceunah mah nyiar sampingan
meungpeung aya kasempetan
di PLN
di Depnaker
di Pertamina
Di Kantor Pajak
di TELKOM
Di PDAM
ampir di kabeh jawatan aya beurit
nepi di sakola sakola aya beurit
eta meuruen nu disebut mafia pendidikan teh
atuh kudu ku saha nya ngaloporkeun kalakuan
beurit siga kitu teh
ari sanyaho kuring mah
salah sahiji nu di pikasieun ku beurit teh
nya ucing
tapi sanyaho kuring deui
kungsi aya kajadian ti heula
aya beurit bangor
dilaporkeun ka ucing
kalahkah diantepkan
beurit na ge teu ditegor tegor acan
ceuk beja mah
ucing oge ayeuna mah geus teu bisa nyarek
beurit bangor
da unggal bulan atawa unggal tahun
si beurit sok mere bagian ka ucing tea!
Wah hese geus kieu mah
kuring oge bingung kudu kumaha
da geuning kanyataannya
beurit jeung ucing geus sarua balalangor.


Ai
oleh: Doel Sumbang


Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
Asep endag ku Ai
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
Asep oleng ku Ai
Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Lieur ku Ai
Kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Gelo ku Ai
Samara sasamar polah
Teu bisa dipapaleutkeun
Teu bisa dibebenjokeun
Nu aya dina lamunan beurang peuting
Ukur Ai
Rumasa teu bisa mungkir
Asep oyag-oyagan ku Ai
Rumasa teu bisa bohong
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Tue bisa mungkir jeung bohong
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai

tag : Lirik Doel Sumbang | Lirik Lagu Sunda | Lirik Lagu Lawas | Lirik Lagu Ai(Sunda)| Lirik Lagu Beurit(Sunda)| Lirik Lagu Ah Hoream (Sunda)
sumber : Kapanlagi [http://lirik.kapanlagi.com/artis/doel_sumbang]

About Neyyuliszedtia
I really like ngeblog, nge-lirik lagu, lyrics liric lirik lagu terbaru Poems, Futsal and was learning how to make Good Blogger , My wife Neymas Endang Yulissetiawati and I live in Indonesia.

Anda sedang membaca artikel tentang Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda] dan anda bisa menemukan artikel Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda] ini dengan url http://liriklagu-kalian.blogspot.com/2010/07/lirik-doel-sumbang-khusus-lagu-sunda.html,anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda] ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda,namun jangan lupa untuk meletakkan link Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda] sumbernya.

Artikel [Lirik] Terkait




2 komentar to "Lirik Doel Sumbang [khusus Lagu Sunda]"

Poskan Komentar

frends

Arsip Lirik

Kategori

Blog Lirik